Miejsce pracy:Zobacz na mapie
Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskieZobacz na mapie
Zakres obowiązków:
- praca na wszystkich stanowiskach na obszarze produkcji (kuchnia), na obszarze sprzedaży (obsługa gości), na sali restauracyjnej, na zapleczu i na terenie zewnętrznym (prace porządkowe i utrzymywanie czystości);
- prace magazynowe, prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu;
- przeprowadzanie szkoleń na stanowiskach pracowniczych, prowadzenie dokumentacji szkoleniowej;
- wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy;
Praca na czas określony: 33 miesiące
Godziny pracy 00:00 - 00:00
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję:
false
Wymiar etatu:
1
Zmianowość:
ruch ciągły
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40.00
Data rozpoczęcia:
29.10.2024
Data zakończenia pracy:
Wynagrodzenie brutto:
od 28,25 do 28,25 PLN
System wynagradzania:
Czasowy ze stawką godzinową
Zawód:
pracownik przygotowujący posiłki typu fast food
Typ propozycji:
praca w wolne dni
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
brak lub niepełne podstawowe
Znajomość języków:
Zawód:
Staż pracy w zawodzie:
Umiejętności i uprawnienia:
Staż pracy ogółem:
[cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 0, [cbop.i18n.stazSerializer.miesiace]: 6
Inne wymagania:
wykształcenie - brak wymagań, staż pracy 6 miesięcy, książeczka sanepidowska - mile widziana
Wymagania Pożądane
Wykształcenie:
Znajomość języków:
Zawód:
Staż pracy w zawodzie:
Umiejętności i uprawnienia:
Wymagania Dodatkowe
Wykształcenie:
Znajomość języków:
Zawód:
Staż pracy w zawodzie:
Umiejętności i uprawnienia:
Pracodawca:
kontakt przez PUP
Krótki opis działalności gospodarczej:
Sposób aplikowania:
za pośrednictwem urzędu
Adres:Zobacz na mapie
Gliniana 20/22, 50-525 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskieZobacz na mapie
Język aplikacji:
polski
Wymagane dokumenty:
Brak danych.
Sposób kontaktu / przekazania dokum.:
Treść oferty mogła ulec zmianie. Zapoznaj się z najaktualniejszą wersją tutaj