Miejsce pracy:Zobacz na mapie
Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskieZobacz na mapie
Zakres obowiązków:
Zarządzanie lokalem gastronomicznym. Kierowanie zespołem podległych pracowników. Wprowadzanie dokumentów (faktur) do systemu gastronomicznego, sporządzanie raportów, zestawień dla zarządu, dbanie o wizerunek lokalu gastronomicznego, prowadzenie rozmów handlowych z klientami, dbanie o wynik finansowy lokalu.
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas nieokreślony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję:
false
Wymiar etatu:
1
Zmianowość:
jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40.00
Data rozpoczęcia:
11.12.2024
Data zakończenia pracy:
Wynagrodzenie brutto:
od 6 000 PLN
System wynagradzania:
Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód:
kierownik lokalu gastronomicznego
Typ propozycji:
praca stała
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Znajomość języków:
Zawód:
Staż pracy w zawodzie:
Umiejętności i uprawnienia:
Staż pracy ogółem:
Inne wymagania:
Min. 2 lata na stanowisku kierownik lokalu gastronomicznego lub podobne.
Wymagania Pożądane
Wykształcenie:
średnie ogólnokształcące
Znajomość języków:
Zawód:
Staż pracy w zawodzie:
Umiejętności i uprawnienia:
Wymagania Dodatkowe
Wykształcenie:
Znajomość języków:
Zawód:
Staż pracy w zawodzie:
Umiejętności i uprawnienia:
Pracodawca:
kontakt przez PUP
Krótki opis działalności gospodarczej:
Sposób aplikowania:
za pośrednictwem urzędu
Adres:Zobacz na mapie
Gliniana 20/22, 50-525 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskieZobacz na mapie
Język aplikacji:
polski
Wymagane dokumenty:
............
Sposób kontaktu / przekazania dokum.:
Treść oferty mogła ulec zmianie. Zapoznaj się z najaktualniejszą wersją tutaj