Miejsce pracy:Zobacz na mapie
Zabrodzie 28, 52-351 Zabrodzie, powiat: wrocławski, woj: dolnośląskieZobacz na mapie
Zakres obowiązków:
• Nadzór nad prawidłowym przebiegiem etapu procesu produkcyjnego związanego z przygotowaniem ciasta do wyrobu produktu gotowego
• Przygotowywanie maszyny do produkcji
• Prowadzenie dokumentacji i raportów
• Przygotowanie ciasta zgodnie z recepturą
• Dbałość o powierzone materiały, narzędzia oraz czystość miejsca pracy
System czasu pracy: 3 zmiany lub dwie po 12 h
Praca na czas określony: 1-3 lat
Godziny pracy 6:00 - 6:00
Kontakt z pracodawcą: 501039282
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję:
false
Wymiar etatu:
1
Zmianowość:
inna
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40.00
Data rozpoczęcia:
01.11.2024
Data zakończenia pracy:
Wynagrodzenie brutto:
od 4 300 do 5 300 PLN
System wynagradzania:
Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód:
operator maszyn i urządzeń przemysłu spożywczego*
Typ propozycji:
praca w wolne dni
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
podstawowe
Znajomość języków:
Zawód:
Staż pracy w zawodzie:
Umiejętności i uprawnienia:
badania sanepidowskie
Staż pracy ogółem:
[cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 1
Inne wymagania:
Chęć do pracy w systemie 3-zmianowym i 4-brygadowym; Zaangażowanie oraz umiejętność pracy w zespole;
Stabilna historia zatrudnienia; wykształcenie podstawowe, gastronomiczne - mile widziane, staż pracy min. 1 rok
Wymagania Pożądane
Wykształcenie:
Znajomość języków:
Zawód:
Staż pracy w zawodzie:
Umiejętności i uprawnienia:
Wymagania Dodatkowe
Wykształcenie:
Znajomość języków:
Zawód:
Staż pracy w zawodzie:
Umiejętności i uprawnienia:
Pracodawca:
DIJO BAKING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Krótki opis działalności gospodarczej:
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Adres:Zobacz na mapie
Zabrodzie 28, 52-351 Zabrodzie, powiat: wrocławski, woj: dolnośląskieZobacz na mapie
Język aplikacji:
polski
Wymagane dokumenty:
Brak danych.
Sposób kontaktu / przekazania dokum.:
Preferowane formy kontaktu: telefon
Treść oferty mogła ulec zmianie. Zapoznaj się z najaktualniejszą wersją tutaj