Miejsce pracy:Zobacz na mapie
Żelazno, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskieZobacz na mapie
Zakres obowiązków:
Do Twoich zadań należeć będzie:
lepienie tradycyjnych pierogów,
przyrządzanie pozostałych produktów garmażeryjnych.
Oczekujemy:
chęci do pracy,
dobrej organizacji pracy,
umiejętności samodzielnej pracy jak i współpracy w zespole,
komunikatywności.
Oferujemy:
umowa o pracę,
stabilne zatrudnienie w stale rozwijającej się firmie,
przyjazną atmosferę w pracy,
dodatek za pracę w godzinach nocnych,
dodatek stażowy,
zniżki dla pracowników na asortyment firmowy,
ubezpieczenie grupowe,
częściowy zwrot kosztów dojazdu do pracy powyżej 10 km,
premia za 100% obecność,
premia za skuteczne polecenie nowego pracownika 1200 zł netto,
możliwość zakwaterowania,
darmowe szkolenia podnoszące kwalifikacje zawodowe,
pracę od poniedziałku do piątku w godzinach 7.00 - 15.00
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas nieokreślony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję:
false
Wymiar etatu:
1
Zmianowość:
jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40.00
Data rozpoczęcia:
15.02.2024
Data zakończenia pracy:
Wynagrodzenie brutto:
od 4 300 PLN
System wynagradzania:
Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód:
kucharz*
Typ propozycji:
praca stała
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
zasadnicze branżowe
Znajomość języków:
Zawód:
Staż pracy w zawodzie:
Umiejętności i uprawnienia:
punktualność, uprzejmość, lojalność, zaangażowanie, kucharz
Staż pracy ogółem:
Inne wymagania:
Wymagania Pożądane
Wykształcenie:
Znajomość języków:
Zawód:
Staż pracy w zawodzie:
Umiejętności i uprawnienia:
Wymagania Dodatkowe
Wykształcenie:
Znajomość języków:
Zawód:
Staż pracy w zawodzie:
Umiejętności i uprawnienia:
Pracodawca:
kontakt przez PUP
Krótki opis działalności gospodarczej:
produkcja pieczywa oraz wyrobów cukierniczych
Sposób aplikowania:
za pośrednictwem urzędu
Adres:Zobacz na mapie
Wyspiańskiego 2J, 57-300 Kłodzko, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskieZobacz na mapie
Język aplikacji:
polski
Wymagane dokumenty:
CV
Sposób kontaktu / przekazania dokum.:
Treść oferty mogła ulec zmianie. Zapoznaj się z najaktualniejszą wersją tutaj