Miejsce pracy:Zobacz na mapie
Zielona Góra, powiat: m. Zielona Góra, woj: lubuskieZobacz na mapie
Zakres obowiązków:
- OBRÓBKA WSTĘPNA WARZYW, OWOCÓW ORAZ WSZELKICH SUROWCÓW DO PRODUKCJI POSIŁKÓW (MYCIE, OBIERANIE, CZYSZCZENIE);
- ROZDRABNIANIE WARZYW, OWOCÓW I INNYCH SUROWCÓW;
- PRZYGOTOWYWANIE POTRAW ZGODNIE Z WYTYCZNYMI KUCHARKI;
- POMOC W PORCJOWANIU I WYDAWANIU POSIŁKÓW;
- CZYSZCZENIE URZĄDZEŃ KUCHENNYCH I ZMYWANIE NACZYŃ.
Rodzaj umowy:
Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Praca tymczasowa oferowana przez agencję:
false
Wymiar etatu:
Zmianowość:
nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40.00
Data rozpoczęcia:
26.09.2023
Data zakończenia pracy:
Wynagrodzenie brutto:
od 23,5 PLN
System wynagradzania:
Zawód:
pomoc kuchenna
Typ propozycji:
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
podstawowe
Znajomość języków:
Zawód:
Staż pracy w zawodzie:
Umiejętności i uprawnienia:
Staż pracy ogółem:
Inne wymagania:
[Inne] : WAŻNE ORZECZENIE Z BADAŃ DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH NA STANOWISKU POMOCY KUCHENNEJ
Wymagania Pożądane
Wykształcenie:
Znajomość języków:
Zawód:
Staż pracy w zawodzie:
Umiejętności i uprawnienia:
Wymagania Dodatkowe
Wykształcenie:
Znajomość języków:
Zawód:
Staż pracy w zawodzie:
Umiejętności i uprawnienia:
Pracodawca:
kontakt przez PUP
Krótki opis działalności gospodarczej:
Sposób aplikowania:
za pośrednictwem urzędu
Adres:Zobacz na mapie
Batorego 126A, 65-735 Zielona Góra, powiat: m. Zielona Góra, woj: lubuskieZobacz na mapie
E-mail:
Język aplikacji:
polski
Wymagane dokumenty:
Skierowanie
Sposób kontaktu / przekazania dokum.:
Treść oferty mogła ulec zmianie. Zapoznaj się z najaktualniejszą wersją tutaj