Miejsce pracy:Zobacz na mapie
33-115 Lubinka 105, powiat: tarnowski, woj: małopolskieZobacz na mapie
Zakres obowiązków:
przygotowanie mięsa do produkcji wędlin, pasztetów pieczonych i wyrobów gotowych
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję:
false
Wymiar etatu:
1
Zmianowość:
dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40.00
Data rozpoczęcia:
02.11.2023
Data zakończenia pracy:
Wynagrodzenie brutto:
od 3 917,28 do 6 116,61 PLN
System wynagradzania:
Czasowo-premiowy ze staw. mies
Zawód:
operator urządzeń do przetwórstwa mięsa
Typ propozycji:
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
brak lub niepełne podstawowe
Znajomość języków:
Zawód:
Staż pracy w zawodzie:
Umiejętności i uprawnienia:
Staż pracy ogółem:
Inne wymagania:
Wymagania: mile widziana książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, może być osoba z orzeczeniem o st. niepełnosprawności, wykształcenie bez znaczenia. Praca w Lubince od pon. do pt. na dwie zmiany w godz.: 6.00-14.00, 14.00-22.00 ( wczesne godziny pracy). Wynagrodzenie: od 3 000 zł - 4 500 zł netto ( od 3 917,28 zł - 6 116,61 zł brutto z możliwością otrzymania dodatkowej premii. Kontakt: FIRMA HANDLOWO-PRODUKCYJNA MP sp. z o.o., Lubinka 105, 33-115 Janowice; wcześniejszy kontakt tel. 14626 21 46.
Wymagania Pożądane
Wykształcenie:
Znajomość języków:
Zawód:
Staż pracy w zawodzie:
Umiejętności i uprawnienia:
Wymagania Dodatkowe
Wykształcenie:
Znajomość języków:
Zawód:
Staż pracy w zawodzie:
Umiejętności i uprawnienia:
Pracodawca:
FIRMA HANDLOWO-PRODUKCYJNA MP sp. z o.o.
Krótki opis działalności gospodarczej:
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Adres:Zobacz na mapie
33-115 Lubinka 105, powiat: tarnowski, woj: małopolskieZobacz na mapie
Język aplikacji:
polski
Wymagane dokumenty:
skierowanie, CV lub bezpośrednio do pracodawcy
Sposób kontaktu / przekazania dokum.:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: Wcześniejszy kontakt telefoniczny
Treść oferty mogła ulec zmianie. Zapoznaj się z najaktualniejszą wersją tutaj