Miejsce pracy:Zobacz na mapie
Skrzyszowska 11, 33-100 Tarnów, powiat: m. Tarnów, woj: małopolskieZobacz na mapie
Zakres obowiązków:
sporządzanie potraw kuchni polskiej
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję:
false
Wymiar etatu:
1
Zmianowość:
jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40.00
Data rozpoczęcia:
03.10.2024
Data zakończenia pracy:
Wynagrodzenie brutto:
od 4 300 PLN
System wynagradzania:
Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód:
kucharz*
Typ propozycji:
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
zasadnicze zawodowe
Znajomość języków:
Zawód:
Staż pracy w zawodzie:
Umiejętności i uprawnienia:
Staż pracy ogółem:
Inne wymagania:
Wymagania: wykształcenie zasadnicze zawodowe, 3 lata doświadczenia na stanowisku (oprócz praktyki szkolnej), książeczka sanepidowska, może być osoba z orzeczonym stopniem niepełnosprawności. Praca w Tarnowie od pon. do pt. w godz.: 08:00 - 16:00. Umowa o pracę na okres próbny - wynagrodzenie: 4 300 zł brutto lub umowa zlecenie przez pierwsze 3 miesiące - wynagrodzenie: 28,10 zł/h brutto. Kontakt: Piekarnia "ZIARNO" Jan Winiarski Spółka Jawna, ul. Skrzyszowska 11, 33 - 100 Tarnów; wcześniejszy kontakt telefoniczny: 698 682 512, CV należy przesyłać na adres e-mail: ziarno@ziarno.pl
Wymagania Pożądane
Wykształcenie:
Znajomość języków:
Zawód:
Staż pracy w zawodzie:
Umiejętności i uprawnienia:
Wymagania Dodatkowe
Wykształcenie:
Znajomość języków:
Zawód:
Staż pracy w zawodzie:
Umiejętności i uprawnienia:
Pracodawca:
Piekarnia "ZIARNO" Jan Winiarski Spółka Jawna
Krótki opis działalności gospodarczej:
produkcyjno-handlowa -wypiek pieczywa
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Adres:Zobacz na mapie
Skrzyszowska 11, 33-100 Tarnów, powiat: m. Tarnów, woj: małopolskieZobacz na mapie
E-mail:
Język aplikacji:
polski
Wymagane dokumenty:
skierowanie, CV lub bezpośrednio do pracodawcy
Sposób kontaktu / przekazania dokum.:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Termin: wcześniejszy kontakt telefoniczny
Treść oferty mogła ulec zmianie. Zapoznaj się z najaktualniejszą wersją tutaj