Miejsce pracy:Zobacz na mapie
05-610 Olszamy 55, powiat: białobrzeski, woj: mazowieckieZobacz na mapie
Zakres obowiązków:
praca z dokumentacją technologiczną, znajomość norm jakościowych, praca z dostawcami surowców
Rodzaj umowy:
Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Praca tymczasowa oferowana przez agencję:
false
Wymiar etatu:
Zmianowość:
nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu:
Data rozpoczęcia:
27.11.2024
Data zakończenia pracy:
Wynagrodzenie brutto:
od 4 300 PLN
System wynagradzania:
Zawód:
technik technologii żywności*
Typ propozycji:
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
średnie zawodowe
Znajomość języków:
rosyjski, w mowie - A1 - początkujący, w piśmie - A1 - początkujący, angielski, w mowie - A2 - niższy średnio zaawansowany, w piśmie - A2 - niższy średnio zaawansowany
Zawód:
Staż pracy w zawodzie:
Umiejętności i uprawnienia:
prawo jazdy kategoria - B
Staż pracy ogółem:
[cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 2
Inne wymagania:
[Umiejętność 2] : znajomość języka rosyjskiego mile widziana, ale nie wymagana
[Umiejętność 1] : praca z dokumentacją technologiczną, znajomość norm jakościowych, podstawowa wiedza z języka angielskiego A2-B1
Wymagania Pożądane
Wykształcenie:
Znajomość języków:
Zawód:
Staż pracy w zawodzie:
Umiejętności i uprawnienia:
Wymagania Dodatkowe
Wykształcenie:
Znajomość języków:
Zawód:
Staż pracy w zawodzie:
Umiejętności i uprawnienia:
Pracodawca:
FRESHFROST SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Krótki opis działalności gospodarczej:
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Adres:Zobacz na mapie
05-610 Olszamy 55, powiat: białobrzeski, woj: mazowieckieZobacz na mapie
E-mail:
Język aplikacji:
polski
Wymagane dokumenty:
Brak danych.
Sposób kontaktu / przekazania dokum.:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Treść oferty mogła ulec zmianie. Zapoznaj się z najaktualniejszą wersją tutaj