Miejsce pracy:Zobacz na mapie
ZOSI 17, 05-400 Otwock, powiat: otwocki, woj: mazowieckieZobacz na mapie
Zakres obowiązków:
Zatrudnimy osobę na stanowisko: kucharz. Zakres pracy: przygotowanie kanapek, słonych wyrobów piekarniczych, farszy.
Rodzaj umowy:
Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Praca tymczasowa oferowana przez agencję:
false
Wymiar etatu:
Zmianowość:
nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu:
Data rozpoczęcia:
02.04.2024
Data zakończenia pracy:
Wynagrodzenie brutto:
od 30 PLN
System wynagradzania:
Zawód:
kucharz*
Typ propozycji:
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
średnie zawodowe
Znajomość języków:
Zawód:
Staż pracy w zawodzie:
Umiejętności i uprawnienia:
Staż pracy ogółem:
[cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 5
Inne wymagania:
[Inne] : Doświadczenie w cateringu kanapkowym będzie dodatkową zaletą.
Wymagania Pożądane
Wykształcenie:
Znajomość języków:
Zawód:
Staż pracy w zawodzie:
Umiejętności i uprawnienia:
Wymagania Dodatkowe
Wykształcenie:
Znajomość języków:
Zawód:
Staż pracy w zawodzie:
Umiejętności i uprawnienia:
Pracodawca:
PIEKARNIA SOPLICOWO B. SMOLAK, M. SMOLAK SPÓŁKA KOMANDYTOWO-AKCYJNA
Krótki opis działalności gospodarczej:
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Adres:Zobacz na mapie
ZOSI 17, 05-400 Otwock, powiat: otwocki, woj: mazowieckieZobacz na mapie
E-mail:
Język aplikacji:
polski
Wymagane dokumenty:
Brak danych.
Sposób kontaktu / przekazania dokum.:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Treść oferty mogła ulec zmianie. Zapoznaj się z najaktualniejszą wersją tutaj