Miejsce pracy:Zobacz na mapie
ZAKŁADOWA 7, 26-670 Pionki, powiat: radomski, woj: mazowieckieZobacz na mapie
Zakres obowiązków:
Obowiązki:
- nadzór nad procesem technologicznym produkcji wyrobów z mięsa drobiowego, wieprzowego, wołowego oraz alternatyw mięsa w postaci asortymentu mrożonego, chłodzonego, sterylizowanego i pasteryzowanego
- potwierdzanie wykonalności specyfikacji produktowych
- kontrola poprawności założeń technologicznych (czynności, czasy, wydajności itp.)
- analiza odchyleń danych z procesów produkcyjnych od norm technologicznych
- identyfikacja możliwości podnoszenia efektywności zarówno poprzez usprawnienia organizacyjne, procesowe, jak też techniczne (w tym inwestycyjne) wybranych obszarów w zakładzie produkcyjnym
- wdrażanie projektów oraz rozwiązań innowacyjnych i usprawnień technologicznych
- udział w procesie New Product Development (NPD)
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję:
false
Wymiar etatu:
1
Zmianowość:
jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40.00
Data rozpoczęcia:
23.07.2024
Data zakończenia pracy:
Wynagrodzenie brutto:
od 4 300 PLN
System wynagradzania:
Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód:
technik technologii żywności*
Typ propozycji:
praca stała
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
wyższe (w tym licencjat)
Znajomość języków:
angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Zawód:
Staż pracy w zawodzie:
Umiejętności i uprawnienia:
obsługa komputera MS Office, książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych
Staż pracy ogółem:
[cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 3
Inne wymagania:
[Umiejętność 2] : wiedza i umiejętności z zakresu technologii procesowej w przemyśle spożywczym 3. znajomość praktycznych zagadnień technologii mięsa
[Umiejętność 1] : wykształcenie kierunkowe: Technologia Żywności i Żywienia Człowieka, Technologia mięsa, Przetwórstwa Mięsa, Jakość i Bezpieczeństwo Żywności;
[Inne] : Oferujemy:
- ciekawą i pełną wyzwań pracę w nowoczesnej, dużej i dynamicznie rozwijającej się firmie w Pionkach
- terminowo wypłacane wynagrodzenie adekwatne do posiadanych umiejętności oraz doświadczenia zawodowego
- możliwość korzystania z zorganizowanego transportu zbiorowego do i z pracy na trasie Radom-Pionki
- system motywacyjny
- przyjazną atmosferę oraz indywidualne podejście
Wymagania Pożądane
Wykształcenie:
Znajomość języków:
Zawód:
Staż pracy w zawodzie:
Umiejętności i uprawnienia:
Wymagania Dodatkowe
Wykształcenie:
Znajomość języków:
Zawód:
Staż pracy w zawodzie:
Umiejętności i uprawnienia:
Pracodawca:
KPS FOOD SP. Z O. O.
Krótki opis działalności gospodarczej:
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Adres:Zobacz na mapie
ZAKŁADOWA 7, 26-670 Pionki, powiat: radomski, woj: mazowieckieZobacz na mapie
E-mail:
Język aplikacji:
polski
Wymagane dokumenty:
Brak danych.
Sposób kontaktu / przekazania dokum.:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Treść oferty mogła ulec zmianie. Zapoznaj się z najaktualniejszą wersją tutaj