Miejsce pracy:Zobacz na mapie
ENERGETYKÓW 49, 26-600 Radom, powiat: m. Radom, woj: mazowieckieZobacz na mapie
Zakres obowiązków:
obsługa wybranego odcinka linii produkcyjnej lub pakującej
czynności porządkowe wokół stanowiska pracy
Warunki pracy:
praca na hali produkcyjnej w temperaturze 4-6 stopni
praca w odzieży roboczej i środkach ochrony indywidualnej
praca w systemie równoważnym 2 zmianowym
praca w kilkuosobowym zespole
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję:
false
Wymiar etatu:
1
Zmianowość:
trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40.00
Data rozpoczęcia:
20.11.2024
Data zakończenia pracy:
Wynagrodzenie brutto:
od 4 300 PLN
System wynagradzania:
Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód:
pracownik produkcji
Typ propozycji:
praca stała
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
zasadnicze branżowe
Znajomość języków:
Zawód:
Staż pracy w zawodzie:
Umiejętności i uprawnienia:
książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych
Staż pracy ogółem:
[cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 1
Inne wymagania:
mile widziane doświadczenie w pracy w zakładzie produkcyjnym w branży spożywczej; odpowiedzialności i chęci do pracy gotowości do pracy w systemie zmianowym; mile widziane prawo jazdy kat. B
Oferujemy:
pracę na pełen etat w dużej, dynamicznie rozwijającej się Firmie
przyjazną atmosferę pracy i dobre warunki pracy
pracę w oparciu o nowoczesne rozwiązania technologiczne i linie produkcyjne
niezbędne wyposażenie na stanowisku pracy
środki ochrony indywidualnej
możliwość awansu i rozwoju zawodowego
Wymagania Pożądane
Wykształcenie:
Znajomość języków:
Zawód:
Staż pracy w zawodzie:
Umiejętności i uprawnienia:
Wymagania Dodatkowe
Wykształcenie:
Znajomość języków:
Zawód:
Staż pracy w zawodzie:
Umiejętności i uprawnienia:
Pracodawca:
KPS FOOD SP. Z O. O.
Krótki opis działalności gospodarczej:
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Adres:Zobacz na mapie
ZAKŁADOWA 7, 26-670 Pionki, powiat: radomski, woj: mazowieckieZobacz na mapie
E-mail:
Język aplikacji:
polski
Wymagane dokumenty:
Brak danych.
Sposób kontaktu / przekazania dokum.:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Treść oferty mogła ulec zmianie. Zapoznaj się z najaktualniejszą wersją tutaj