Niepelnosprawni Praca - Oferty pracy dla osób niepełnosprawnych

Administracja biurowa
Administracja państwowa
Budownictwo, Geodezja
Doradztwo, Konsulting
Farmacja, Biotechnologia
Finanse i bankowość, Ekonomia
Grafika, Kreacja artystyczna, Fotografia
HR, Kadry
Informatyka
Inne
Instalacja, Utrzymanie, Serwis
Internet, E-commerce
Inżynieria, Konstrukcja, Technika
Kadra zarządzająca
Księgowość, Podatki, Controlling, Audyt
Logistyka, Zakupy, Transport
Marketing, Reklama, Promocja i PR
Media, Dziennikarstwo, Rozrywka, Kultura
Medycyna, Opieka zdrowotna
Motoryzacja
Nieruchomości, Architektura
Obsługa klienta, Call Center
Pracownik ochrony
Prawo
Produkcja, Praca fizyczna
Produkcja spożywcza
Rolnictwo, Ochrona środowiska
Sprzątaczki, Opiekunki, Gosposie
Sprzedaż, Handel
Szkolenia, Edukacja
Telekomunikacja
Tłumaczenia
Turystyka, Hotelarstwo, Gastronomia
Ubezpieczenia
Uroda
Wszystkie branże
Wszystkie lokalizacje
Miasto:
dolnośląskie
kujawsko-pomorskie
lubelskie
lubuskie
łódzkie
małopolskie
mazowieckie
opolskie
podkarpackie
podlaskie
pomorskie
śląskie
świętokrzyskie
warmińsko-mazurskie
wielkopolskie
zachodniopomorskie
zagranica

135 - Lider Zespołu Sekcji Filetowania Kurczaka

2025-01-09 - 2025-02-09


Treść oferty pracy
Warunki pracy i płacy
Miejsce pracy:Zobacz na mapie
ENERGETYKÓW 49, 26-600 Radom, powiat: m. Radom, woj: mazowieckieZobacz na mapie
Zakres obowiązków:
organizacja i podział pracy dla grupy pracowników bieżące przestrzeganie i wykonanie planu nadzór nad jakością i efektywnością pracy podległych pracowników zaangażowanie w systematyczne usprawnianie podległego działu raportowanie wykonywanie zadań przełożonemu zapewnienie prawidłowych warunków BHP
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję:
false
Wymiar etatu:
1
Zmianowość:
dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40.00
Data rozpoczęcia:
09.01.2025
Data zakończenia pracy:
Wynagrodzenie brutto:
od 5 159 PLN
System wynagradzania:
Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód:
kierownik produkcji w przedsiębiorstwie hodowlanym
Typ propozycji:
praca stała
Wymagania
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
średnie branżowe
Znajomość języków:
angielski, w mowie - B2 - wyższy średnio zaawansowany, w piśmie - B2 - wyższy średnio zaawansowany
Zawód:
Staż pracy w zawodzie:
Umiejętności i uprawnienia:
obsługa komputera, pakiet MS Office, książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych, prawo jazdy kat B
Staż pracy ogółem:
[cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 1
Inne wymagania:
Oczekujemy: doświadczenia na stanowisku lidera brygadzisty (mile widziane doświadczenie w branży mięsnej); gotowości do pracy w systemie dwuzmianowym 3:00-11:00; 11:00-19:00; pro aktywności w działaniu, skuteczności i zaangażowania; bardzo dobrej organizacji pracy, sumienności i dokładności. Oferujemy: ciekawą pracę w dużej, dynamicznie rozwijającej się Firmie o międzynarodowym zasięgu działania możliwość rozwoju i podnoszenia kwalifikacji zawodowych, w tym nauki języka angielskiego, niemieckiego otwarta ścieżka awansu i możliwość długotrwałej współpracy przyjazną atmosferę pracy i dobre warunki pracy wynagrodzenie adekwatne do posiadanych umiejętności oraz doświadczenia
Wymagania Pożądane
Wykształcenie:
Znajomość języków:
Zawód:
Staż pracy w zawodzie:
Umiejętności i uprawnienia:
Wymagania Dodatkowe
Wykształcenie:
Znajomość języków:
Zawód:
Staż pracy w zawodzie:
Umiejętności i uprawnienia:
Dane pracodawcy
Pracodawca:
KPS FOOD SP. Z O. O.
Krótki opis działalności gospodarczej:
Adres www:
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
ZAKŁADOWA 7, 26-670 Pionki, powiat: radomski, woj: mazowieckieZobacz na mapie
Język aplikacji:
polski
Wymagane dokumenty:
Brak danych.
Sposób kontaktu / przekazania dokum.:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Pozostałe dane
Liczba miejsc pracy:
4
w tym dla niepełnosprawnych:
1
Data dodania:
09.01.2025
Data aktualizacji:
Data ważności:
09.02.2025
Przeznaczone wyłącznie dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracy:
false
Przeznaczone dla osób niepełnosprawnych (finansowanie z PFRON):
NIE

Treść oferty mogła ulec zmianie. Zapoznaj się z najaktualniejszą wersją tutaj
Dane kontaktowe
E-mail d.stepien@kpspionki.pl

Informacje o cookies