Miejsce pracy:Zobacz na mapie
Łączyny 5, 02-820 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckieZobacz na mapie
Zakres obowiązków:
- zapewnienie profesjonalnej obsługi poprzez dostarczanie gościom usług na najwyższym poziomie;
- wdrażanie i koordynacja strategii sprzedaży zgodnie z polityką firmy;
- odpowiedzialność za jakość obsługi gości oraz budowanie długofalowych relacji.
Rodzaj umowy:
Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Praca tymczasowa oferowana przez agencję:
false
Wymiar etatu:
Zmianowość:
nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40.00
Data rozpoczęcia:
13.05.2024
Data zakończenia pracy:
Wynagrodzenie brutto:
od 5 500 PLN
System wynagradzania:
Zawód:
kelner*
Typ propozycji:
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
podstawowe
Znajomość języków:
polski, w mowie - B2 - wyższy średnio zaawansowany, w piśmie - B2 - wyższy średnio zaawansowany
Zawód:
Kelner* (wymagany staż - [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 0, [cbop.i18n.stazSerializer.miesiace]: 1)
Staż pracy w zawodzie:
Umiejętności i uprawnienia:
Staż pracy ogółem:
Inne wymagania:
Wymagania: wykształcenie podstawowe. Co najmniej miesięczne doświadczenie zawodowe. Znajomość języka polskiego na poziomie B2.
Elastyczne godziny pracy w przedziale: 6:00-22:00. Możliwość podpisania umowy o pracę po okresie próbnym.
[Zgłoszenia: osobiste, tel. 601 626 061, e-mail: p.zawiszewski@warsawplaza.pl]
Wymagania Pożądane
Wykształcenie:
Znajomość języków:
Zawód:
Staż pracy w zawodzie:
Umiejętności i uprawnienia:
Wymagania Dodatkowe
Wykształcenie:
Znajomość języków:
Zawód:
Staż pracy w zawodzie:
Umiejętności i uprawnienia:
Pracodawca:
HR HOSPITALITY IV SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Krótki opis działalności gospodarczej:
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Adres:Zobacz na mapie
Łączyny 5, 02-820 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckieZobacz na mapie
E-mail:
Język aplikacji:
polski
Wymagane dokumenty:
Po uzgodnieniu z pracodawcą
Sposób kontaktu / przekazania dokum.:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Treść oferty mogła ulec zmianie. Zapoznaj się z najaktualniejszą wersją tutaj