Miejsce pracy:Zobacz na mapie
Banacha 2, 00-097 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckieZobacz na mapie
Zakres obowiązków:
Prezentacja potraw w formie bufetowej, przygotowywanie dań zgodnie ze standardami, , racjonalne gosdpodarowanie towarem, minimalizowanie strat , dbanie o estetykę potraw, , utrzymywanie porzadku pracy
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję:
false
Wymiar etatu:
1
Zmianowość:
jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40.00
Data rozpoczęcia:
12.02.2024
Data zakończenia pracy:
Wynagrodzenie brutto:
od 35 PLN
System wynagradzania:
Czasowy ze stawką godzinową
Zawód:
kucharz*
Typ propozycji:
praca stała
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
średnie zawodowe
Znajomość języków:
Zawód:
Staż pracy w zawodzie:
Umiejętności i uprawnienia:
punktualność
Staż pracy ogółem:
[cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 1
Inne wymagania:
[Umiejętność 2] : współpraca z zespołem, komunikatywność, dbanie o stanowisko pracy
[Umiejętność 1] : znajomość kuchni poskiej
[Inne] : Nie posiadamy statusu zakładu pracy chronionej
Wymagania Pożądane
Wykształcenie:
Znajomość języków:
Zawód:
Staż pracy w zawodzie:
Umiejętności i uprawnienia:
Wymagania Dodatkowe
Wykształcenie:
Znajomość języków:
Zawód:
Staż pracy w zawodzie:
Umiejętności i uprawnienia:
Pracodawca:
BRACIA PIETRZAK SPÓŁKA JAWNA
Krótki opis działalności gospodarczej:
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Adres:Zobacz na mapie
Paderewskiego 17, 05-220 Zielonka, powiat: przysuski, woj: mazowieckieZobacz na mapie
E-mail:
Język aplikacji:
polski
Wymagane dokumenty:
Brak danych.
Sposób kontaktu / przekazania dokum.:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Treść oferty mogła ulec zmianie. Zapoznaj się z najaktualniejszą wersją tutaj