Miejsce pracy:Zobacz na mapie
Jachowicza 4, 04-995 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckieZobacz na mapie
Zakres obowiązków:
1) przygotowywanie posiłków w oparciu o dzienny raport żywieniowy.
2) przyjmowanie z magazynu spożywczego produktów żywnościowych, właściwe ich przechowywanie i przygotowanie do spożycia.
3) posługiwanie się urządzeniami i maszynami gastronomicznymi zgodnie z instrukcjami obsługi.
4) przestrzeganie przepisów HACCAP i procedur Dobrej Praktyki Higienicznej podczas pracy w kuchni.
5) utrzymanie czystości we wszystkich pomieszczeniach kuchennych (kuchnia, pomieszczenie zmywalni, obierak, magazyn podręczny) zgodnie z przepisami bhp i p.poż.
Praca w godzinach 6:00-16:00 oraz w niedzielę i święta zgodnie z harmonogramem.
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję:
false
Wymiar etatu:
1
Zmianowość:
jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40.00
Data rozpoczęcia:
01.09.2023
Data zakończenia pracy:
Wynagrodzenie brutto:
od 3 600 PLN
System wynagradzania:
Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód:
kucharz*
Typ propozycji:
praca stała
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
zasadnicze branżowe
Znajomość języków:
Zawód:
Kucharz*
Staż pracy w zawodzie:
Umiejętności i uprawnienia:
doświadczenie w pracy w zespole
Staż pracy ogółem:
Inne wymagania:
Wymagania niezbędne:
a) posiadanie pełnej zdolności do czynności prawnych i korzystanie z pełni praw publicznych,
b) osoba, która nie była prawomocnie skazana za umyślne przestępstwo lub umyślne przestępstwo skarbowe oraz nie toczy się przeciwko niej postępowanie karne lub postepowanie karne skarbowe w sprawie o umyślne przestępstwo lub umyślne przestępstwo skarbowe,
c) osoba, wobec której nie orzeczono zakazu zajmowania wszelkich lub określonych stanowisk, wykonywania wszelkich lub określonych zawodów albo działalności,
związanych z wychowaniem, edukacją leczeniem małoletnich lub z opieką nad nimi,
d) posiada wykształcenia zasadnicze branżowe w zawodzie kucharz lub wykształcenie zawodowe oraz świadectwo czeladnicze lub mistrzowskie w zawodzie kucharz, a także posiada doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharza/kucharki,
e) spełnienie warunków zdrowotnych niezbędnych do wykonywania pracy na stanowisku kucharz/kucharki.
2. Wymagania dodatkowe:
a) komunikatywność, dokładność, sumienność, dobra organizacja pracy.
Dokumenty i wymagania: https://warszawa.oow.gov.pl/dla-kandydatow-na-pracownikow/
Wymagania Pożądane
Wykształcenie:
Znajomość języków:
Zawód:
Staż pracy w zawodzie:
Umiejętności i uprawnienia:
Wymagania Dodatkowe
Wykształcenie:
Znajomość języków:
Zawód:
Staż pracy w zawodzie:
Umiejętności i uprawnienia:
Pracodawca:
Okręgowy Ośrodek Wychowawczy w Warszawie Falenicy
Krótki opis działalności gospodarczej:
Adres www:
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Adres:Zobacz na mapie
Jachowicza 4, 04-995 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckieZobacz na mapie
E-mail:
Język aplikacji:
polski
Wymagane dokumenty:
Dokumenty i wymagania: https://warszawa.oow.gov.pl/dla-kandydatow-na-pracownikow/
Sposób kontaktu / przekazania dokum.:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Treść oferty mogła ulec zmianie. Zapoznaj się z najaktualniejszą wersją tutaj