Niepelnosprawni Praca - Oferty pracy dla osób niepełnosprawnych

Administracja biurowa
Administracja państwowa
Budownictwo, Geodezja
Doradztwo, Konsulting
Farmacja, Biotechnologia
Finanse i bankowość, Ekonomia
Grafika, Kreacja artystyczna, Fotografia
HR, Kadry
Informatyka
Inne
Instalacja, Utrzymanie, Serwis
Internet, E-commerce
Inżynieria, Konstrukcja, Technika
Kadra zarządzająca
Księgowość, Podatki, Controlling, Audyt
Logistyka, Zakupy, Transport
Marketing, Reklama, Promocja i PR
Media, Dziennikarstwo, Rozrywka, Kultura
Medycyna, Opieka zdrowotna
Motoryzacja
Nieruchomości, Architektura
Obsługa klienta, Call Center
Pracownik ochrony
Prawo
Produkcja, Praca fizyczna
Produkcja spożywcza
Rolnictwo, Ochrona środowiska
Sprzątaczki, Opiekunki, Gosposie
Sprzedaż, Handel
Szkolenia, Edukacja
Telekomunikacja
Tłumaczenia
Turystyka, Hotelarstwo, Gastronomia
Ubezpieczenia
Uroda
Wszystkie branże
Wszystkie lokalizacje
Miasto:
dolnośląskie
kujawsko-pomorskie
lubelskie
lubuskie
łódzkie
małopolskie
mazowieckie
opolskie
podkarpackie
podlaskie
pomorskie
śląskie
świętokrzyskie
warmińsko-mazurskie
wielkopolskie
zachodniopomorskie
zagranica

Bufetowa

2025-01-16 - 2025-01-31


Treść oferty pracy
Warunki pracy i płacy
Miejsce pracy:Zobacz na mapie
Podzwierzyniec 41, 37-100 Łańcut, powiat: łańcucki, woj: podkarpackieZobacz na mapie
Zakres obowiązków:
Wydawanie posiłków: Przygotowanie stanowiska do wydawania dań. Sprawne i estetyczne wydawanie posiłków klientom. Udzielanie informacji o serwowanych daniach, w tym o alergenach. Obsługa klientów: Uprzejme i profesjonalne podejście do klientów. Pomoc w wyborze posiłków z oferty. Reagowanie na pytania i potrzeby klientów związane z posiłkami. Dbanie o higienę i porządek: Utrzymanie czystości na stanowisku pracy i w miejscu wydawania posiłków. Przestrzeganie zasad higieny i bezpieczeństwa zgodnie z wymogami HACCP. Obsługa sprzętu gastronomicznego: Obsługa bemarów, podgrzewaczy, kas fiskalnych lub systemów POS (jeśli dotyczy). Utrzymanie sprzętu w czystości i zgłaszanie usterek technicznych. Zarządzanie produktami: Kontrola ilości wydawanych posiłków zgodnie z zapotrzebowaniem. Monitorowa
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas nieokreślony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję:
false
Wymiar etatu:
1
Zmianowość:
dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40.00
Data rozpoczęcia:
20.01.2025
Data zakończenia pracy:
Wynagrodzenie brutto:
od 4 666 PLN
System wynagradzania:
Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód:
wydawca posiłków / bufetowy
Typ propozycji:
praca stała
Wymagania
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
zasadnicze zawodowe
Znajomość języków:
Zawód:
Staż pracy w zawodzie:
Umiejętności i uprawnienia:
Staż pracy ogółem:
Inne wymagania:
[Inne] : Wynagrodzenie 4666,00 zł brutto, pełny etet, dwie zmiany. Wymagania - wykształcenie zasadnicze zawodowe,staż pracy mile widziany, uprzejmość i profesjonalne podejście do klientów, Umiejętność sprawnego wydawania posiłków i odpowiadania na pytania klientów. Umiejętność bezpiecznego obchodzenia się z żywnością i sprzętem kuchennym. Kontakt tylko e-mailowy: biuro@e-gusto.pl
Wymagania Pożądane
Wykształcenie:
Znajomość języków:
Zawód:
Staż pracy w zawodzie:
Umiejętności i uprawnienia:
Wymagania Dodatkowe
Wykształcenie:
Znajomość języków:
Zawód:
Staż pracy w zawodzie:
Umiejętności i uprawnienia:
Dane pracodawcy
Pracodawca:
DR INVEST S.C. DAMIAN DRUPKA, RAFAŁ KRAMARZ
Krótki opis działalności gospodarczej:
Adres www:
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Józefa Piłsudskiego 8, 36-060 Głogów Małopolski, powiat: rzeszowski, woj: podkarpackieZobacz na mapie
Język aplikacji:
polski
Wymagane dokumenty:
CV
Sposób kontaktu / przekazania dokum.:
Preferowane formy kontaktu: e-mail
Pozostałe dane
Liczba miejsc pracy:
1
w tym dla niepełnosprawnych:
1
Data dodania:
16.01.2025
Data aktualizacji:
Data ważności:
31.01.2025
Przeznaczone wyłącznie dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracy:
false
Przeznaczone dla osób niepełnosprawnych (finansowanie z PFRON):
NIE

Treść oferty mogła ulec zmianie. Zapoznaj się z najaktualniejszą wersją tutaj
Dane kontaktowe
E-mail biuro@e-gusto.pl

Informacje o cookies