Miejsce pracy:Zobacz na mapie
Michała Grażyńskiego 141, 43-300 Bielsko-Biała, powiat: m. Bielsko-Biała, woj: śląskieZobacz na mapie
Zakres obowiązków:
Sporządzanie surówek, sałatek, pomoc przy produkcji potraw mięsnych, półmięsnych (np.smażenie naleśników, zwijanie gołąbków, krokietów), mycie naczyń.
Umowa o pracę na okres próbny z możliwością przedłużenia, system dwuzmainowy w godz.: 6.00-14.00, 8.00-16.00 od pn. do pt.
Praca na stołówce na terenie FIATA.
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję:
false
Wymiar etatu:
1
Zmianowość:
dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40.00
Data rozpoczęcia:
15.08.2023
Data zakończenia pracy:
Wynagrodzenie brutto:
od 4 000 PLN
System wynagradzania:
Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód:
pozostali kucharze
Typ propozycji:
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
brak lub niepełne podstawowe
Znajomość języków:
Zawód:
Staż pracy w zawodzie:
Umiejętności i uprawnienia:
doświadczenie w pracy w zespole, odporność na stres
Staż pracy ogółem:
[cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 1
Inne wymagania:
Wykształcenie bez znaczenia, mile widziane gastronomiczne. Wymagane roczne doświadczenie na podobnym stanowisku. Mile widziane orzeczenie o niepełnosprawności.
Wymagania Pożądane
Wykształcenie:
Znajomość języków:
Zawód:
Staż pracy w zawodzie:
Umiejętności i uprawnienia:
Wymagania Dodatkowe
Wykształcenie:
Znajomość języków:
Zawód:
Staż pracy w zawodzie:
Umiejętności i uprawnienia:
Pracodawca:
BATI Bożena Biernot
Krótki opis działalności gospodarczej:
RESTAURACJE I INNE STAŁE PLACÓWKI GASTRONOMICZNE
Adres www:
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Adres:Zobacz na mapie
Michała Grażyńskiego 141, 43-300 Bielsko-Biała, powiat: m. Bielsko-Biała, woj: śląskieZobacz na mapie
E-mail:
Język aplikacji:
polski
Wymagane dokumenty:
CV na adres e-mail, kontakt telefoniczny
Sposób kontaktu / przekazania dokum.:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Treść oferty mogła ulec zmianie. Zapoznaj się z najaktualniejszą wersją tutaj