Miejsce pracy:Zobacz na mapie
Woźniki, powiat: lubliniecki, woj: śląskieZobacz na mapie
Zakres obowiązków:
marynowanie, panierowanie oraz smażenie kurczaka zgodnie ze standardami, dbanie o czystość stanowiska, przyjmowanie dostaw
Rodzaj umowy:
Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Praca tymczasowa oferowana przez agencję:
false
Wymiar etatu:
Zmianowość:
trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu:
Data rozpoczęcia:
Data zakończenia pracy:
Wynagrodzenie brutto:
od 27,7
System wynagradzania:
Czasowy ze stawką godzinową
Zawód:
szef kuchni (kuchmistrz)
Typ propozycji:
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Znajomość języków:
Zawód:
Staż pracy w zawodzie:
Umiejętności i uprawnienia:
Staż pracy ogółem:
Inne wymagania:
Mile widziana książeczka do celów sanit.-epidem., pracodawca zapewnia badania lekarza medycyny pracy.
Wymagania Pożądane
Wykształcenie:
Znajomość języków:
Zawód:
Staż pracy w zawodzie:
Umiejętności i uprawnienia:
Wymagania Dodatkowe
Wykształcenie:
Znajomość języków:
Zawód:
Staż pracy w zawodzie:
Umiejętności i uprawnienia:
Pracodawca:
kontakt przez OHP
Krótki opis działalności gospodarczej:
Sposób aplikowania:
kontakt przez OHP
Adres:Zobacz na mapie
Plac Konrada Mańki 8/14- 15, 42-700 Lubliniec, powiat: lubliniecki, woj: śląskieZobacz na mapie
E-mail:
Język aplikacji:
Wymagane dokumenty:
CV mile widziane
Sposób kontaktu / przekazania dokum.:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail, poczta
Treść oferty mogła ulec zmianie. Zapoznaj się z najaktualniejszą wersją tutaj