Miejsce pracy:Zobacz na mapie
Paukszty 57, 10-685 Olsztyn, powiat: m. Olsztyn, woj: warmińsko-mazurskieZobacz na mapie
Zakres obowiązków:
Przygotowanie różnorodnych potraw w żywieniu zbiorowym zgodnie z ustalonymi przepisami i standardami jakościowymi. Zarządzanie kuchennym stanowiskiem pracy, kontrola jakości surowców, oraz utrzymanie czystości i porządku w kuchni. Zarządzanie innymi pracownikami kuchni (pomocami kuchennymi). Nauka przygotowywania posiłków osób z niepełnosprawnościami.
Godziny pracy: 6-14,12-20
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę w zastępstwie
Praca tymczasowa oferowana przez agencję:
false
Wymiar etatu:
1
Zmianowość:
dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40.00
Data rozpoczęcia:
01.08.2024
Data zakończenia pracy:
Wynagrodzenie brutto:
od 4 700 PLN
System wynagradzania:
Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód:
kucharz*
Typ propozycji:
praca stała, praca w wolne dni
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
średnie branżowe
Znajomość języków:
Zawód:
Staż pracy w zawodzie:
Umiejętności i uprawnienia:
Aktualna książeczka SANEPIDU (badania sanitarno-epidemiologiczne), przygotowywanie posiłków
Staż pracy ogółem:
[cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 3
Inne wymagania:
Umiejętność: zarządzania innymi pracownikami kuchni, przygotowywania posiłków w żywieniu zbiorowym, umiejętność współpracy z koordynatorem i innymi kucharzami
Wymagania Pożądane
Wykształcenie:
Znajomość języków:
Zawód:
Staż pracy w zawodzie:
Umiejętności i uprawnienia:
Wymagania Dodatkowe
Wykształcenie:
Znajomość języków:
Zawód:
Staż pracy w zawodzie:
Umiejętności i uprawnienia:
Pracodawca:
POLSKI ZWIĄZEK NIEWIDOMYCH ZAKŁAD AKTYWNOŚCI ZAWODOWEJ W OLSZTYNIE
Krótki opis działalności gospodarczej:
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Adres:Zobacz na mapie
Paukszty 57, 10-685 Olsztyn, powiat: m. Olsztyn, woj: warmińsko-mazurskieZobacz na mapie
E-mail:
Język aplikacji:
polski
Wymagane dokumenty:
-
Sposób kontaktu / przekazania dokum.:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Treść oferty mogła ulec zmianie. Zapoznaj się z najaktualniejszą wersją tutaj