Miejsce pracy:Zobacz na mapie
Jarocin, powiat: jarociński, woj: wielkopolskieZobacz na mapie
Zakres obowiązków:
Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami, racjonalne gospodarowanie towarem, dbanie o odpowiednią estetykę potraw,
utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy.
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję:
false
Wymiar etatu:
1
Zmianowość:
jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40.00
Data rozpoczęcia:
Data zakończenia pracy:
Wynagrodzenie brutto:
od 5 250 PLN
System wynagradzania:
Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód:
kucharz*
Typ propozycji:
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
Znajomość języków:
Zawód:
Staż pracy w zawodzie:
Umiejętności i uprawnienia:
znajomość technik przygotowywania posiłków, obsługi sprzętu gastronomicznego, potrafić ocenić jakość produktów, znać zasady przechowywania żywności oraz przyrządzania dań zimnych i gorących
Staż pracy ogółem:
Inne wymagania:
Książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Wymagania Pożądane
Wykształcenie:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Znajomość języków:
Zawód:
Staż pracy w zawodzie:
Umiejętności i uprawnienia:
Wymagania Dodatkowe
Wykształcenie:
Znajomość języków:
Zawód:
Staż pracy w zawodzie:
Umiejętności i uprawnienia:
Pracodawca:
kontakt przez OHP
Krótki opis działalności gospodarczej:
Sposób aplikowania:
kontakt przez OHP
Adres:Zobacz na mapie
Wojska Polskiego 21, 63-300 Pleszew, powiat: pleszewski, woj: wielkopolskieZobacz na mapie
E-mail:
Język aplikacji:
Wymagane dokumenty:
Sposób kontaktu / przekazania dokum.:
Preferowane formy kontaktu: e-mail
Treść oferty mogła ulec zmianie. Zapoznaj się z najaktualniejszą wersją tutaj