Miejsce pracy:Zobacz na mapie
62-740 Ogorzelczyn 1A, powiat: turecki, woj: wielkopolskieZobacz na mapie
Zakres obowiązków:
wypiek produktów piekarniczych i cukierniczych, pomoc technologiczna klientom, opracowanie receptur, próby technologiczne, pozyskiwanie nowych klientów, przygotowywanie i prezentowanie ofert handlowych, obsługa sprzedaży produktów, wdrażanie nowych produktów,
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny
Praca tymczasowa oferowana przez agencję:
false
Wymiar etatu:
1
Zmianowość:
jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40.00
Data rozpoczęcia:
26.08.2024
Data zakończenia pracy:
Wynagrodzenie brutto:
od 4 300 PLN
System wynagradzania:
Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód:
inżynier technologii żywności
Typ propozycji:
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
średnie branżowe
Znajomość języków:
Zawód:
Staż pracy w zawodzie:
Umiejętności i uprawnienia:
Prawo jazdy kat. B, kreatywność,dyspozycyjność, dobra organizacja czasu pracy
Staż pracy ogółem:
Inne wymagania:
min. 3 lata doświadczenia na podobnym stanowisku, umiejętność przekonywania i inspirowania nowymi rozwiązaniami, obsługa komputera w zakresie MS Office, mile widziana znajomość języka angielskiego (ew. niemieckiego)
Wymagania Pożądane
Wykształcenie:
Znajomość języków:
Zawód:
Staż pracy w zawodzie:
Umiejętności i uprawnienia:
Wymagania Dodatkowe
Wykształcenie:
Znajomość języków:
Zawód:
Staż pracy w zawodzie:
Umiejętności i uprawnienia:
Pracodawca:
CENTRUM POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Krótki opis działalności gospodarczej:
Sprzedaż art. wyposażenia piekarni, cukierni, gastronomii
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Adres:Zobacz na mapie
62-740 Ogorzelczyn 1A, powiat: turecki, woj: wielkopolskieZobacz na mapie
E-mail:
Język aplikacji:
polski
Wymagane dokumenty:
Brak danych.
Sposób kontaktu / przekazania dokum.:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Treść oferty mogła ulec zmianie. Zapoznaj się z najaktualniejszą wersją tutaj