Miejsce pracy:Zobacz na mapie
Grunwaldzka 616, 62-064 Plewiska, powiat: poznański, woj: wielkopolskieZobacz na mapie
Zakres obowiązków:
Zarządzanie personelem, tworzenie menu, organizacja zaopatrzenia restauracji, nadzór nad jakością serwowanych dań, racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat.
Dbanie o odpowiednią estetykę potraw, znajomość zasad HACCP, GMP, GHP
Praca w godz.: 7.00-19.00
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas nieokreślony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję:
false
Wymiar etatu:
1
Zmianowość:
dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40.00
Data rozpoczęcia:
10.02.2025
Data zakończenia pracy:
Wynagrodzenie brutto:
od 6 800 PLN
System wynagradzania:
Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód:
szef kuchni (kuchmistrz)
Typ propozycji:
praca stała
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
średnie zawodowe
Znajomość języków:
Zawód:
Staż pracy w zawodzie:
Umiejętności i uprawnienia:
doświadczenie zawodowe (wymagany staż - [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 5), badania sanitarno - epidemiologiczne
Staż pracy ogółem:
[cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 5
Inne wymagania:
Wykształcenie: średnie zawodowe(kucharz)
Umiejętność : umiejętność zarządzania zespołem, dobra organizacja pracy, wyczucie smaku i estetyki, zaangażowanie, punktualność
Wymagania Pożądane
Wykształcenie:
Znajomość języków:
Zawód:
Staż pracy w zawodzie:
Umiejętności i uprawnienia:
Wymagania Dodatkowe
Wykształcenie:
Znajomość języków:
Zawód:
Staż pracy w zawodzie:
Umiejętności i uprawnienia:
Pracodawca:
Daniel Wolny
Krótki opis działalności gospodarczej:
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Adres:Zobacz na mapie
Grunwaldzka 616, 62-064 Plewiska, powiat: poznański, woj: wielkopolskieZobacz na mapie
Język aplikacji:
polski
Wymagane dokumenty:
-
Sposób kontaktu / przekazania dokum.:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Treść oferty mogła ulec zmianie. Zapoznaj się z najaktualniejszą wersją tutaj