Niepelnosprawni Praca - Oferty pracy dla osób niepełnosprawnych

Administracja biurowa
Administracja państwowa
Budownictwo, Geodezja
Doradztwo, Konsulting
Farmacja, Biotechnologia
Finanse i bankowość, Ekonomia
Grafika, Kreacja artystyczna, Fotografia
HR, Kadry
Informatyka
Inne
Instalacja, Utrzymanie, Serwis
Internet, E-commerce
Inżynieria, Konstrukcja, Technika
Kadra zarządzająca
Księgowość, Podatki, Controlling, Audyt
Logistyka, Zakupy, Transport
Marketing, Reklama, Promocja i PR
Media, Dziennikarstwo, Rozrywka, Kultura
Medycyna, Opieka zdrowotna
Motoryzacja
Nieruchomości, Architektura
Obsługa klienta, Call Center
Pracownik ochrony
Prawo
Produkcja, Praca fizyczna
Produkcja spożywcza
Rolnictwo, Ochrona środowiska
Sprzątaczki, Opiekunki, Gosposie
Sprzedaż, Handel
Szkolenia, Edukacja
Telekomunikacja
Tłumaczenia
Turystyka, Hotelarstwo, Gastronomia
Ubezpieczenia
Uroda
Wszystkie branże
Wszystkie lokalizacje
Miasto:
dolnośląskie
kujawsko-pomorskie
lubelskie
lubuskie
łódzkie
małopolskie
mazowieckie
opolskie
podkarpackie
podlaskie
pomorskie
śląskie
świętokrzyskie
warmińsko-mazurskie
wielkopolskie
zachodniopomorskie
zagranica

Szef Kuchni

2025-01-09 - 2025-02-15
wielkopolskie Plewiska


Treść oferty pracy
Warunki pracy i płacy
Miejsce pracy:Zobacz na mapie
Grunwaldzka 616, 62-064 Plewiska, powiat: poznański, woj: wielkopolskieZobacz na mapie
Zakres obowiązków:
Zarządzanie personelem, tworzenie menu, organizacja zaopatrzenia restauracji, nadzór nad jakością serwowanych dań, racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat. Dbanie o odpowiednią estetykę potraw, znajomość zasad HACCP, GMP, GHP Praca w godz.: 7.00-19.00
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas nieokreślony
Praca tymczasowa oferowana przez agencję:
false
Wymiar etatu:
1
Zmianowość:
dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu:
40.00
Data rozpoczęcia:
10.02.2025
Data zakończenia pracy:
Wynagrodzenie brutto:
od 6 800 PLN
System wynagradzania:
Czasowy ze stawką miesięczną
Zawód:
szef kuchni (kuchmistrz)
Typ propozycji:
praca stała
Wymagania
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
średnie zawodowe
Znajomość języków:
Zawód:
Staż pracy w zawodzie:
Umiejętności i uprawnienia:
doświadczenie zawodowe (wymagany staż - [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 5), badania sanitarno - epidemiologiczne
Staż pracy ogółem:
[cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 5
Inne wymagania:
Wykształcenie: średnie zawodowe(kucharz) Umiejętność : umiejętność zarządzania zespołem, dobra organizacja pracy, wyczucie smaku i estetyki, zaangażowanie, punktualność
Wymagania Pożądane
Wykształcenie:
Znajomość języków:
Zawód:
Staż pracy w zawodzie:
Umiejętności i uprawnienia:
Wymagania Dodatkowe
Wykształcenie:
Znajomość języków:
Zawód:
Staż pracy w zawodzie:
Umiejętności i uprawnienia:
Dane pracodawcy
Pracodawca:
Daniel Wolny
Krótki opis działalności gospodarczej:
Adres www:
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Grunwaldzka 616, 62-064 Plewiska, powiat: poznański, woj: wielkopolskieZobacz na mapie
E-mail:
Język aplikacji:
polski
Wymagane dokumenty:
-
Sposób kontaktu / przekazania dokum.:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Pozostałe dane
Liczba miejsc pracy:
1
w tym dla niepełnosprawnych:
1
Data dodania:
08.01.2025
Data aktualizacji:
Data ważności:
15.02.2025
Przeznaczone wyłącznie dla osób zarejestrowanych w urzędzie pracy:
false
Przeznaczone dla osób niepełnosprawnych (finansowanie z PFRON):
NIE

Treść oferty mogła ulec zmianie. Zapoznaj się z najaktualniejszą wersją tutaj

Informacje o cookies