Miejsce pracy:Zobacz na mapie
Kościuszki 16, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskieZobacz na mapie
Zakres obowiązków:
Zarządzanie podległym zespołem/personelem, tworzenie menu śniadaniowego/kolacyjnego oraz menu a'la carte, dbanie i prowadzenie systemu HACCP, tworzenie grafików, dbałość o wysoki standard usług. Praca w Kołobrzegu w godz. 7-19, 10-22 również w soboty i niedziele. Umowa zlecenia na okres 3 miesięcy po tym okresie możliwość przejścia na umowę o pracę.
Dźwiganie: kobiety do 12 kg, mężczyźni do 30 kg.
Rodzaj umowy:
Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Praca tymczasowa oferowana przez agencję:
false
Wymiar etatu:
Zmianowość:
nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu:
Data rozpoczęcia:
12.06.2024
Data zakończenia pracy:
Wynagrodzenie brutto:
od 36,92 PLN
System wynagradzania:
Zawód:
szef kuchni (kuchmistrz)
Typ propozycji:
Wymagania konieczne
Wykształcenie:
zasadnicze branżowe, gastronomiczne
Znajomość języków:
Zawód:
Szef kuchni (kuchmistrz) (wymagany staż - [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 3)
Staż pracy w zawodzie:
Umiejętności i uprawnienia:
Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Staż pracy ogółem:
Inne wymagania:
umiejętność pracy w zespole pod presją czasu, praktyczna znajomość HACCP
Wymagania Pożądane
Wykształcenie:
Znajomość języków:
Zawód:
Staż pracy w zawodzie:
Umiejętności i uprawnienia:
Wymagania Dodatkowe
Wykształcenie:
Znajomość języków:
Zawód:
Staż pracy w zawodzie:
Umiejętności i uprawnienia:
Pracodawca:
"DIVA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Krótki opis działalności gospodarczej:
hotele
Sposób aplikowania:
bezpośrednio do pracodawcy
Adres:Zobacz na mapie
Kościuszki 16, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskieZobacz na mapie
Język aplikacji:
polski
Wymagane dokumenty:
cv
Sposób kontaktu / przekazania dokum.:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Treść oferty mogła ulec zmianie. Zapoznaj się z najaktualniejszą wersją tutaj